Grundfor flytter om ikke lenge til nye lokaler i Alf Bjerckes vei 30
.

Grundfos flytter til spesialbygde lokaler

19. juni går flyttelasset fra Strømsveien. Mandag 22. juni skal man være i drift i nye lokaler i Alf Bjerckes vei 30
. Både drift, kundeservice, tekniske tjenester og andre funksjoner vil få enda bedre arbeidsvilkår.

0

19. juni starter en ny epoke for Grundfos, i nybygde og spesialbygde lokaler.
– Nybygget som nå har reist seg i 
Alf Bjerckes vei skal huse de samme funksjoner som tidligere. Bygget er også tilrettelagt for de behov vi har fremover på en langt mer effektiv måte enn tidligere, forteller administrerende direktør 
Truls Lystang.
Hovedkontoret som ligger i Oslo har de siste 25 år vært lokalisert i Strømsveien 344. Her har alle funksjoner vært representert.

Skreddersydd
-Det å kunne skreddersy lokalene slik vi har gjort, gir oss muligheten til å møte kundene våre på en enda bedre måte. Og støtter opp om de endringene Grundfos har vært igjennom siden januar i år og de prosesser som fremdeles pågår.
Lystang har sittet i førersetet hos Grundfos Norge siden september i fjor og har siden sin inntreden gjort endringer som påvirker forretningen innen flere områder.
-Vi startet blant annet etableringen av nytt kundesenter i januar. På kundesenteret har vi samlet bransjens fremste kompetanse innen alle fagområder i selskapet. Med tilgjengelighet mandag til fredag fra klokken 8 til 16 møter vi kunder og kontakter.

Tekniske fasiliteter
Bransjens fremste verksted
Service som nå er samlet i en stor organisasjon i motsetning til tidligere, vil også få et betydelig løft i de nye lokalene. Effektivitet og sikkerhet har stått øverst på agendaen under planlegging av verkstedet. Grundfos etablerer bransjens kanskje fremste verksted, skal vi tro Lystang.
-Spesielt fornøyd er vi med de nye testfasilitetene som er under produksjon og som kommer på plass utover høsten. De vil gi oss helt nye muligheter til å hjelpe og serve kundene våre.
Lystang har fulgt prosessen tett på og kan fortelle hvordan det har skutt fart de siste ukene for å nå ferdigstillelse.
-Vi gleder oss selvfølgelig alle til å ta lokalene i bruk og å ta imot gjester. 19. juni går flyttelasset fra Strømsveien og mandag 22. juni skal vi være i drift i nye lokaler avslutter Lystang.