Hydria satser på det norske markedet

Med fokus på å tilby løsninger for mekanisk vannrensing, tar Hydria Water nå neste steg i sin strategiske ekspansjon i Norden, opplyser selskapet.

0

Hydria Water, med hovedkontor i Borås, fortsetter å ekspandere ved å ansette Vladislav Kozlov som Country Manager i Norge.

– Med Vladislav på stedet i nærheten av våre norske kunder håper vi å øke vårt engasjement og nå ut til enda flere aktører som kan dra nytte av våre effektive og bærekraftige vannbehandlingsløsninger, sier Johan Fritz ved Hydria Water, i en pressemelding.

Vladislav Kozlov har over ti års erfaring med kloakkrenseløsninger for spredt bebyggelse og bakgrunn som rørlegger. Gjennom ham styrker Hydria Water selskapets tilstedeværelse i Norge.

Vladislav Kozlov

– Vi setter pris på at Vladislav har den omfattende bakgrunnen han har, samtidig som han allerede har vist bevis på sin entreprenørånd og drivkraft, sier Johan Fritz, salgssjef Hydria Water.

I følge Hydria Water ser Vladislav store muligheter for selskapets fortsatte vekst i regionen:

– Det er spennende tider med økte krav til avløpsrenseanlegg, både i offentlig og privat sektor. Jeg ser frem til å utvikle skreddersydde løsninger som møter både strenge forskrifter og kundenes spesifikke behov, sier Vladislav Kozlov.

Selskapets produkter produseres i selskapets egne produksjonslokaler i Sverige.

– Det som tiltrakk meg med Hydria Water var selskapets omfattende sortiment, deres høye egenkompetanse og deres stabile posisjon i markedet. Jeg ser frem til å bidra til å styrke merkevaren gjennom nye og eksisterende kunderelasjoner, avslutter Vladislav Kozlov.