Supa One koplingen er veldig enkel å installere. Den lave vekten er en stor fordel, og tiltrekking med et standard elektroverktøy og momentnøkkel i 150 Nm fungerer veldig bra, sier grøftens baroner hos entreprenørfirma Kaare Mortensen i en kommentar etter å ha brukt Supa One ved flere anledninger.

Solid kopling og muffe, gjort på 1

En universal skjøtekopling og flensemuffe der kun én bolt skal tiltrekkes. Dette forenkler installasjon. Klemringen roterer 360°, dette forenkler installasjonen ytterligere. Spesielt der det er trangt å jobbe.

0
Supa One skjøtekopling

– Supa One koplingen er veldig enkel å installere. Den lave vekten er en stor fordel, og tiltrekking med et standard elektroverktøy og momentnøkkel i 150 Nm fungerer veldig bra, sier grøftens baroner hos entreprenørfirma Kaare Mortensen i en kommentar etter å ha brukt Supa One ved flere anledninger.

Supa One ble først lansert internasjonal på IFAT-messen i München i mai, men her i Norge fikk folket en «sneak peek» av den nye serien av produktene på konferansen Vann & Miljø i april. 

Supa One flensemuffe

– Målet er alltid enkelhet og kvalitet. Det er nettopp det AVK Supa One er, nemlig en universal skjøtekopling og flensekopling der kun én bolt skal tiltrekkes. I tillegg kan klemringen rotere 360°, noe som forenkler installasjonen ytterligere. Enklere kan det vel ikke bli. Vi pleier jo alltid å si gjort på 1-2-3, men dette er faktisk gjort på 1, sier Martin Rud, markedssjef hos AVK Norge.

Ifølge Rud er Supa One produsert i velkjent AVK-kvalitet i henhold til datablad NS-EN 545.
Produktet er designet for stabilitet og lang levetid, er bærekraftig, gir forutsigbarhet og økonomisk lønnsomhet. Produktene er på lager hos grossist, og har fått god respons i markedet.

– Det ligger mye arbeid bak utviklingen av Supa One. Det er blitt en hendig, lett og enkel løsning for skjøting, enten det er rør mot rør eller rør mot flens. Det er etter hva jeg kan se helt overlegent der det er trangt, som i grøfter. Det er tilfredsstillende å kunne lansere slike gode løsninger, vi jobber jo alle med ett mål for øye, nemlig enkle, smarte og bærekraftige produkter som er med på å effektivisere arbeidet, sier Martin Rud, markedssjef hos AVK Norge.

Supa One koplinger passer til rør i duktilt støpejern, stål, PVC og PE, og gir mulighet for å koble to typer rør sammen (med unntak av PE-rør hvis det kreves strekkfast kobling). Koplingene gir mulighet for ±4° avvinkling, og stor toleranse for innstikksdybde sikrer korrekt installasjon selv når rørene er kappet skjevt. Det gir enkel installasjon uten behov for presis justering.

Fakta for Supa One (skjøtekopling/flensemuffe)
Design: Iht. NS-EN 545
Materiale: Duktilt støpejern, 250 µm varmpåført pulverepoxy DIN 3476 del 1 og EN 14901, GSK-godkjent
Trykklasse: PN16
Dim: Fra DN80 til DN200
Pakning: Drikkevannsgodkjent EPDM

Se video