Nå som teknisk leder VA

André Fjeld har hatt en spennende reise i Xylem; i til sammen ti år jobbet han først som servicetekniker og deretter som salgsingeniør og prosjektleder. De siste to årene har han vært i Oso Hotwater som teknisk leder, men nå er han tilbake i Xylem.

0

Fjeld forteller hvorfor han vender tilbake til Xylem.

–Det er fordi Xylem alltid har vært et selskap med en visjon og verdier som jeg verdsetter, og etter noen år i et annet selskap, så åpnet en spennende mulighet seg for meg i Xylem. Jeg fikk nå muligheten til å ta en mer teknisk og strategisk rolle som Teknisk leder VA og dette var noe jeg ikke kunne takke nei til.  Xylem har et sterkt fokus på bærekraft og innovasjon, og jeg ser frem til å være en del av selskapets utvikling i årene som kommer, sier Fjeld.

Fjeld startet sin karriere hos serviceteamet hvor han ble godt kjent med kunders behov og hvor han kunne bygge gode relasjoner.

–Det ga meg verdifull innsikt i hvordan våre løsninger kan skape verdi. Etter flere år i serviceavdelingen ble jeg med i salgstemaet, og dette gjorde at jeg kunne utvikle min tekniske kompetanse. De siste to årene har jeg fått verdifull erfaring som jeg tar med meg inn i rollen som Teknisk leder vann og avløp. Jeg er glad for å være tilbake der det hele startet.

Maria Fjellman er Fjelds nærmeste leder, og hun er fornøyd med å ha ham tilbake i Xylem:

–André har veldig god kompetanse på våre produkter og løsninger etter å ha jobbet mange år i Xylem. Vi ser også at den erfaringen han har fått de siste to årene er noe han kan benytte seg av i ny stilling. André er en godt likt og respektert kollega, som er opptatt av gode tekniske løsninger. Vi er veldig glade for å kunne hilse ham velkommen tilbake til oss.

I sin nye rolle har Fjeld internt supportansvar. Det innebærer alt fra produktansvar og teknisk rådgivning for kollegaer, kunder og konsulenter, til å drive produktutvikling og prosjekt som støtter selskapets vekst.

Fjeld glad for å ha kommet «hjem» til Xylem:

–Xylem har en unik kultur hvor alle er genuint opptatt av å gjøre en forskjell, både for kundene og for miljøet. Selskapets fokus på bærekraft og innovasjon er utrolig motiverende!

Etter pressemelding fra Xylem