Ergo låsarm representerer en ny måte å lukke og låse selve lokket på

Lanserer kumlokk med nye funksjoner

Ulefos lanserer i disse dager nye utgaver av kumlokk i gull og sølv. Begge modellene har fått en ny ergonomisk låsearm og en nytt dynamisk spetthull. Kumlokkene er i tillegg optimalisert i forhold til vekt. 

0

Norske kumlokk kommer med stadig flere egenskaper og i denne forbindelse er Ulefos nå i ferd med å lansere nye funksjoner ved sine modeller Gull og Sølv. De nye egenskapene vil gjøre kumlokkene enda tryggere å bruke og enklere å håndtere kumlokkene, helt fra man åpner til man lukker lokket. De nye funksjonene finnes også på utvalgte modeller i øvrig sortiment.

Ergo

Gull er designet for områder med middels og høy trafikkbelastning, der krav om lydnivå er viktig, mens sølv er tilpasset tøffe anleggsområder, med integrert pakning liggende beskyttet under anleggsflaten.

Mikko Nilsen, salgssjef gategods, bygg og anlegg

Begge modellene (Gull og Sølv) er utstyrt med en helt ny funksjon gjennom  Ergo låsarm, som representerer en ny måte å lukke og låse selve lokket på. Click-in funksjonen gjør det mulig å låse lokket raskt og enkelt ved hjelp av kumspettet, og med kun en enkel bevegelse klikker man lokket  på plass og ned i lås.

Den ergonomiske løsningen reduserer også risikoen for skader. Det er ikke lenger behov for hopping på kumlokk, eller bruk av rå muskelkraft.  

Hullet

Et annet nytt grep bokstavelig talt er at lokkene i tillegg kommer med såkalt dynamiske spetthull, som vil gjøre det enklere å fjerne smuss og is når man skal åpne. Dette er et D-formet, dynamisk spetthull som gjør det effektivt å fjerne skitt, is og smuss i spetthullet ved at det enkelt kan skyves ut og gjennom med spettet gjennom spetthullet. 

Det gir en rask og sikker tilgjengelighet til kummen. Løsningen gjør at det ikke lenger er behov for å benytte isa propp, som ofte kommer på avveie og kan forsøple naturen. Det er ikke bra for miljøet og lite kostnadseffektivt.

Lettere

– Vi har også gjort en vektoptimaliseringen av våre gull og sølv kumlokk, og dermed blir de enklere å håndtere uten å gå på kompromiss med styrken. Den nye vektoptimaliserte designen gir deg en raskere og mer effektiv arbeidsdag, samtidig som risikoen for belastningsskader reduseres, sier salgssjef i Ulefos for gategods, bygg og anlegg, Mikko Nilsen.

– Og så er kumlokkene selvsagt fremdeles kortreiste. Utviklet og produsert ved støperiet på Ulefoss. De leveres med epd og klimaregnskap, for en helhetlig bærekraftsprofil på våre produkter og hvordan vi produserer – slik at du kan være trygg på at du tar et miljøbevisst valg, avslutter Nilsen.

Her kan du lese mer funksjonene og sortimentet

DEL
Forrige artikkelDen digitale hydrant