Fra produksjonslinjen på jernverket.

To helstøpte dager i kummens tegn

For tredje året på rad arrangeres Kum-dagene. Programmet spenner over de fleste sider som berører kummens egenskaper, både over og under bakken, fysisk og digitalt, produksjons- og miljømessig. Faglige foredrag holdes og perspektiver på kommunenes veivalg både i det lille og det store bildet blir løftet fram, ved siden av produksjonsmessige og historiske omvisninger.

0

Ulefos inviterer til Kumdager 23. og 24. oktober 2024. For tredje år på rad ønsker man å ta for seg dagsaktuelle problemstillinger og temaer i et bredt perspektiv.

Man har satt sammen et helstøpt program som består av både praktiske og overordnede forhold i et faglig innholdsrikt og bredt program. Man inviterer til en dugnad for ideer og erfaringer, og legger opp til en åpen og utviklende debatt for fremtidens løsninger for både vann & avløp, samt vei & gatemiljø.

– Deltakerne bør kunne forvente to spennende dager med ideer og kunnskap om løsninger, funksjonalitet og muligheter innen vei og gatemiljø, vanninfrastruktur, bygg og anlegg. Vi legger opp til at deltakerne skal få nærkontakt med løsningene og skal kunne “teste ut” flere produkter i praksis, sier Line Brekke Rasmussen hos Ulefos.

Målet er å initiere gode faglige diskusjoner og kunnskapsutveksling for å løse hverdagens problematikk og utfordringer – for både de som prosjekterer, jobber i drift, har ansvaret for vann og avløp og entreprenører som er i utførende ledd.

Det blir også paneldiskusjoner med dagsaktuelle temaer, som hva kommunene bør være forberedt på innen både klimasmarte, miljøvennlige løsninger og digitale muligheter.

Les mer om Kumdagene