Illustrasjonsfoto. Foto: Ottar Bergersen AS

Enda en Vakom avløpspumpestasjon til Ottar Bergersen & Sønner

Tekken AS har inngått kontrakt med Ottar Bergersen & Sønner om levering av en avløpspumpestasjon med overbygg. Stasjonen skal ha tørroppstilte pumper. Det skal også leveres en buffertank i PE.

0

Ottar Bergersen & Sønner har hovedkontoret for sin virksomhet i Bø kommune og de er en regional aktør med virksomhet i hele Vesterålen. De har i dag avdelinger på Sortland, Andøya og i Hadsel og omsetter for 200 MNOK i året.

– Vi er kjempefornøyd med at vår kunde kommer tilbake med en ny bestilling kort tid etter at forrige pumpestasjon ble levert. Det er for oss et kvalitetsstempel at kundene våre kommer tilbake med nye bestillinger. Vi skal vise oss den tilliten verdig og levere som lovet, sier Erik Lübbe, Salgsleder for produkt i Tekken AS.

Pumpestasjonen skal inngå i et prosjekt for Harstad Kommune. Utbygging av Fruhallarn boligfelt. Et prosjekt som kommunen har arbeidet med over tid og hvor kommunen legger til rette for selveide omsorgsboliger.

– Vi er godt fornøyde med samarbeidet med Tekken AS og vi ser frem til enda en vellykket leveranse, sier Rune Dahl, prosjektleder i Ottar Bergersen & Sønner.

– Prosjekteringsarbeidet er godt i gang og vi tar sikte på å levere pumpesump, buffertank og overbygg i september 2024 til byggeplass. Igangkjøring og overlevering er planlagt til slutten av oktober 2024, sier Mathusan Selladurai, prosjektleder i Tekken AS avslutningsvis i pressemeldingen.